Over HGZ

HGZ houdt zich bezig met de levering, montage en het onderhoud van zonweringen, terrasoverkappingen, kunststof- en aluminium kozijnen en dakkapellen. Met een team van ervaren specialisten zijn wij zowel actief voor de particuliere markt als voor de zakelijke projecten markt.

 

In onze prachtige showroom in Arnemuiden (regio Middelburg) kunt u een scala van prachtige geveltechniek producten bekijken en beleven. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de nieuwste collecties op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen en kozijnen. Kwaliteit gegarandeerd! Dit onderstrepen wij met garanties oplopend tot 15 jaar.

Voor een vakkundig en persoonlijk advies heten wij u van harte welkom in onze showroom in Arnemuiden. Wij adviseren u graag over het product dat bij u past. Ook is er op onze locatie genoeg gratis parkeergelegenheid.

Ook na oplevering van onze producten stopt ons werk niet.. ook voor onderhoud of reparatie kunt u bij ons terecht we hebben hier speciaal opgeleide monteurs voor met meer dan 15 jaar ervaring in zonwering en kozijnen.. Dit maakt ons uniek! want wie geeft er tegenwoordig nog raparatieservice..

 

Montage in eigen beheer

“Onze kracht ligt in het leveren van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. We geven altijd een persoonlijk advies en voeren de montage in eigen beheer uit. Een voordeel is dat wij mensen al het werk uit handen kunnen nemen. Niet alleen zorgt ons eigen montageteam voor de vakkundige bouw van bijvoorbeeld een nieuwe schuifpui, maar we doen ook de complete afwerking en kleine bouwkundige werkzaamheden zoals een muur wegslijpen en een latei plaatsen. Door onze goede service en producten zorgen we voor een honderd procent tevreden klant.”

Vacatures

Op dit moment zijn al onze vacatures vervuld. U mag uiteraard altijd een open sollicitatie sturen. Voor een stageplek als monteur zijn wij beschikbaar.