Kroon Kozijn HGZ, de nummer 1 in kozijnen in Zeeland

kunststof kozijnen

Als u kunststof kozijnen aanschaft, kunt u dit doen bij vele verschillende aanbieders. Kies altijd voor de beste kwaliteit en u weet zeker dat u vele jaren plezier hebt van uw aankoop. Bent u op zoek naar de beste kozijnen, om jarenlang te profiteren van de voordelen van deze kozijnen? Kies dan voor kozijnen van Kroon Kozijn HGZ. Samen met u bekijken we welk kunststof kozijn het beste bij uw woning past, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Onze kunststof kozijnen worden geproduceerd in onze eigen kunststof kozijnen fabriek in Didam. Naast het produceren van kozijnen is de montage van de kozijnen minstens even belangrijk. Een kozijn van zeer hoge kwaliteit moet natuurlijk ook perfect worden gemonteerd voor een optimaal resultaat. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Welk profiel kiest u voor uw kunststof kozijnen?

In kunststof kunt u kiezen uit twee basis kozijnvormen. De ene is het fraaie vlakke profiel, uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen.
Daarnaast is er het verdiept liggende klassieke kozijn. Dit is meer geschikt voor traditionele woningen.

Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout
onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen
Kozijnen van kunststof zijn door hun vele voordelen een populaire keuze:
• Ze zijn onderhoudsarm
• Ze bieden uitstekende isolatie
• Ze zijn niet van hout te onderscheiden
• Ze hebben een levensduur van meer dan 50 jaar
• Ze zijn brandvertragend en inbraakwerend
• Er is een ruime kleurkeuze mogelijk
• Tenslotte is het materiaal volledig recyclebaar, waardoor het kunststof kozijn ook nog eens een milieuvriendelijke keuze is.

Bij HGZ Geveltechniek bieden we enkel kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en met 15 jaar garantie. Daarnaast zijn we als dealer in het bezit van verschillende keurmerken waaronder Vast en Zeker aan huis, het politiekeurmerk en het KOMO keurmerk. Een kwaliteitsgarantie waarop u kunt vertrouwen!

Nieuw bij Kroon Kozijn HGZ: Het NORDIC® kozijn!
NORDIC® is de laatste innovatie op het gebied van isolatie en techniek in kunststof kozijnen. Een uniek kozijnsysteem dat alléén bij Kroon Kozijn verkrijgbaar is. De hoogste isolatiewaarde en de nieuwste techniek in één kozijn. Lees hier alles over dit revolutionaire kozijn.

Voordeuren en schuifpuien
Naast voor kunstof kozijnen bent u bij Kroon Kozijn HGZ ook aan het juiste adres voor voordeuren en schuifpuienMeer weten? Kom langs in onze showroom aan de Cittersweg 2A in Arnemuiden of vraag hier meer informatie aan.

Meer weten over onze kozijnen? Kom langs in onze showroom aan de Van Cittersweg 2A in Arnemuiden om onze selectie kunststof kozijnen te bekijken. Hier adviseren we u graag over de beste keuze voor uw woning of bedrijfspand. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan hier vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst!

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen tegen scherpe prijzen
HGZ Geveltechniek biedt u hoogwaardige aluminium kozijnen, maar dan wel tegen een scherpe prijs. Als specialist weten we alles over aluminium kozijnen en adviseren we u graag over de juiste keuze voor uw woning. Daarnaast zijn we u natuurlijk graag van dienst bij het toepassen en monteren van de kozijnen. Een kwaliteitsservice waarop u als klant kunt vertrouwen.

Vraag het onze kozijnenspecialist
Meer weten over onze collectie aluminium kozijnen en de mogelijkheden voor uw woning? Kom langs in onze showroom aan de Van Cittersweg 2A in Arnemuiden of neem hier vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.