Veranda specialist

Terrasoverkapping en veranda specialist in Zeeland

Maak uw terras compleet met een veranda van HGZ Geveltechniek!

Wilt u ook van het eerste voorjaarszonnetje genieten en in de zomer zolang mogelijk buiten zitten? Kies dan voor een terrasoverkapping van HGZ Geveltechniek. Met onze onderhoudsvrije aluminium terrasoverkappingen kunt (en blijft) u eindeloos genieten.

Geniet meer van het buitenleven met een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping of veranda is een eenvoudige maar veelzijdige toevoeging aan uw woning waarmee u optimaal geniet van het buitenleven. Zo biedt deze beschutting tegen wind en regen op dagen met slecht weer en aangename schaduw op de hete zomerdagen.

Dé specialist in terrasoverkappingen en veranda's in Zeeland

Bij HGZ Geveltechniek kunt u terecht voor een uitgebreide keuze in terrasoverkappingen en veranda's tegen scherpe prijzen. In onze showroom kunt u de verschillende modellen op uw gemak bekijken en u laten adviseren over de beste keuze voor uw wensen. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de plaatsing en montage van de terrasoverkapping voor u. Een persoonlijke service waarmee we u graag van dienst zijn.
Kom het bekijken en beleven in onze showroom aan de Van Cittersweg 2A in Arnemuiden of vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan, en geniet binnenkort ook van uw eigen terrasoverkapping!