Zonwering specialist

De zonwering specialist in Zeeland

HGZ Geveltechniek staat voor kwaliteit in zonwering systemen. Bij de keuze van onze producten hebben we een nauwkeurige selectie gemaakt waarbij bewezen kwaliteit centraal staat. Bij de zonwering van HGZ Geveltechniek mag u dan ook rekenen op:
• De beste kwaliteit van materialen zoals aluminium, doek en garen.
• Eerlijke kwaliteit - prijsverhouding.
• Zonweringen naar de laatste trends.
• Uitstekende service en garantie.

Zonwering voor consumenten en bedrijven
Bij HGZ Geveltechniek bieden we zonwering in allerlei soorten en maten. Door deze selectie van zonwering systemen helpen we u op weg naar een zonwering op maat waarvan u optimaal profiteert. Van knikarmschermen of screens voor uw woning tot het volledig verzorgen van de zonwering voor uw bedrijfspand, HGZ regelt het voor u.

Kwaliteit in zonwering systemen
Om onze kwaliteit in zonwering te garanderen werkt HGZ Geveltechniek enkel samen met erkende fabrikanten. Lees onderstaand meer over de fabrikanten waar wij mee samen werken:
Sunmaster
PBS
Weinor

Vraag het onze zonweringspecialist
Meer weten over onze collectie zonwering? Kom langs in onze showroom aan de Van Cittersweg 2A in Arnemuiden of neem vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

De rolluiken specialist in Zeeland

Veiligheid en comfort in huis met rolluiken
Rolluiken beschermen tegen warmte, kou, geluid en ongenode gasten. Deze veiligheid geeft een enorm comfortabel gevoel. Wat is er lekkerder dan thuis op de bank zitten met een goed boek of een goede film, terwijl buiten de regen met bakken uit de lucht komt? Zolang u de rolluiken naar beneden hebt, merkt u van het slechte weer niets en blijven uw kozijnen beschermd. Of wat dacht u van de inbraakpreventieve eigenschappen van rolluiken? Dan gaat u toch met een zekerder gevoel van huis.

Welke rolluiken passen bij uw woning?
Ons rolluikengamma bestaat voornamelijk uit mini-rolluiken, waarbij de lameltypen de maximale breedtemaat bepalen. Naast de gebruikelijke gerolvormde aluminium kappen, kan men bij HGZ tegen geringe meerprijs ook kiezen voor kappen uit geëxtrudeerd aluminium, in zowel ronde als vierkante vormen. Naast een rijke keuze in standaard lamel- en omkastingskleuren, zijn er op extrusiekasten tal van kleuren leverbaar! Alle denkbare ral-kleuren die tegenwoordig populair zijn in de bouw zijn vertegenwoordigd. De rolluiken zijn verkrijgbaar met de kwaliteitsmotoren van Somfy, met een scala aan besturingsmogelijkheden! Zo biedt HGZ Geveltechniek topkwaliteit rolluiken tegen betaalbare prijzen.

Rolluiken plaatsen in Zeeland? Vraag het onze rolluikenspecialist
Meer weten over onze collectie rolluiken, het monteren van rolluiken en de mogelijkheden voor uw woning? Kom langs in onze showroom in Arnemuiden of neem vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.